Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στη φετινή Foodexpo 2023, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Μαρτίου.
Στο περίπτερο μας υποδεχθήκαμε επαγγελματίες του χώρου από την εγχώρια αγορά και το εξωτερικό, συνεργάτες μας και πλήθος κόσμου, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διοίκηση και τα Στελέχη της.
Με ενθουσιασμό παρουσιάσαμε την νέα σειρά προϊόντων μας σε κεραμικούς μύλους με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου και ελληνικής βιολογικής καλλιέργειας θυμάρι, λεμόνι και βιολογικό φύκι royal kombu εισπράττοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Με αυτό το αίσθημα ικανοποίησης ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Foodexpo.